Snijd de kruiden fijn met een scherp mes.
Was en kook de nieuwe aardappels in de schil gaar.
Giet af en laat uitdampen.
Plet met een pureestamper of vork.
Vermeng met de olijfolie, citroensap en gesneden groene kruiden.
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Klop een luchtige Hollandaise saus van de 2 eidooiers, witte wijn, citroensap op middelvuur tot de dooiers gegaard zijn, zet van het vuur af en klop er rustig de gesmolten geklaarde boter onderdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Breng een pan met water aan de kook en voeg een goede scheut keuken azijn toe.
Breek ondertussen de 4 eieren voorzichtig in een kom.
Zet het vuur af en giet er de eieren in. Zet het vuur terug aan tot kookpunt en vervolgens uit.
Pocheer 3 minuten. Haal daarna uit het water.
Warm de geplette aardappel terug op.
Bak de zeekraal in een pan met wat olie en versgemalen peper.