Goede voornemens? Kook gezond én lokaal!

door | nieuws

Ben je klaar voor een gezond en duurzaam begin van het nieuwe jaar? Laat je inspireren door de culinaire hoogstandjes uit de kookworkshop “Wat Eten We Morgen?, georganiseerd tijdens de Week van Ons Eten door FoodDelta Zeeland!

Tijdens deze workshop leerden deelnemers hoe ze volgens de Schijf van 2050 en het EAT-Lancet menu kunnen koken. De focus lag op gezonde keuzes, duurzame eiwitten en natuurlijk lokale ingrediënten uit Zeeland.

Zeeuwse gerechten in de spotlight

Met producten uit eigen regio maakten de deelnemers heerlijke gerechten, waaronder:

Klik op de gerechten hierboven om de recepten zelf te maken!

Kies lokaal en gezond

Wil je dit jaar ook vaker lokaal en gezond eten? Laat je inspireren door de smaken van Zeeland! Door te kiezen voor ingrediënten van dichtbij draag je bij aan duurzaamheid én geniet je van het beste wat onze regio te bieden heeft. Samen maken we verantwoorde keuzes lekker en leuk! 💚