
Gepofte aardappel met drie verschillende vullingen
Dit recept geprobeerd?Vermeld @koopeetbeleeflokaal!
Ingrediënten
Gepofte aardappel
- 4 grote aardappels bintje, agria
- 200 gram grof zeezout dit is meerdere keren te gebruiken
Humus van bruine bonen vulling
- 200 gram humus van bruine bonen (zie recept)
- 200 gram gemengde gemarineerde groenten (zie recept)
Rosbief met mierikswortel en mosterd vulling
- 2 plakken rosbief
- 2 eetlepel(s) yoghurt/hangop
- 12 blaadjes jonge spinazie
- zout
- geraspte mierikswortel
- grove mosterd
- krokante uitjes
Gerookte makreel met zure room, zoetzure ui en spitskool vulling
- 50 gram spitskool
- 12 stukjes zoetzure ui (zie recept)
- 2 filets gerookte makreel
- 2 eetlepel(s) zure room
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180C
- Was de aardappels goed en leg ze op grof zeezout op een bakplaat
- Pof in de oven voor 15-20 min (afhankelijk van de grootte)
- Haal ze uit de oven en snijd ze half in.
- Vul met vulling naar keuze.