Workshop Vierseizoenen Marketing

door | nieuws

In 2024 hebben we interessante workshops en demoโ€™s voor ondernemers gepland. Of je nu een gepassioneerde streekproducent bent die zijn vaardigheden wil verfijnen, een horecaondernemer die op zoek is naar nieuwe inspiratie voor het menu, een versspecialist die zijn kennis wil uitbreiden, of als ondernemer wilt werken aan je zichtbaarheid; we gaan samen aan de slag tijdens boeiende workshops!

Onze eerste workshop stond vandaag op het programma. Samen met een groep ondernemers verdiepten we ons deze morgen samen met Franca van Nunen in het concept van โ€˜Vierseizoenen Marketingโ€™.

De ochtend was veel te kort! Na een leuke kennismaking met koffie, thee en een lekker stuk taart van Groen Goud Biervliet gingen we aan de slag met de marketing aanpak voor een agrarisch bedrijf dat producten of diensten verkoopt (via de korte keten). Dat kan via evenementen op het erf, producten in een winkel of automaat of bijvoorbeeld de verhuur van een vergaderruimte. Bij al deze verkoopactiviteiten hoort een marketingplan dat makkelijk en leuk is om uit te voeren en past in je drukke agenda als ondernemer. Met de tips & tricks van Franca gaat dat vast lukken!

๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜’๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ณ๐˜ง ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜“๐˜•๐˜ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ

Koop eet en beleef lokaal
Koop eet en beleef lokaal