“Dat wij van lokaal en samenwerken houden, is natuurlijk geen verrassing! Dat proberen we uiteraard ook met onze streekproducten. We nemen een fles Searoop Duindoorn, een fles cider van Holy Spiritus, wortels uit de Zeeuwse klei en nog wat extra ingrediรซnten. Het resultaat is heerlijk, al zeggen we het zelf! We delen de resultaten graag met je, proost!”
Holy Sea Buckthorn
Dit recept geprobeerd?Vermeld @koopeetbeleeflokaal!
Ingrediรซnten
Mocktail
- 300 ml wortelsap, vers geperst met sapcentrifuge
- 1 kleine chilipeper niet te scherp
- 100 ml Searoop Duindoorn
- 1 stuk verste gember
- 4 takjes munt
- 30 ml limoensoep
- 300 ml bruiwater
- ijs
Cocktail
- 300 ml wortelsap, vers geperst met sapcentrifuge
- 100 ml Searoop Duindoorn
- 1 stuk verse gember
- 4 steranijs
- 30 ml limoensap
- 300 ml Holy Spiritus cider
- ijs
Bereidingswijze
Mixen maar!
- Vul een shaker of groot mix glas met ijsblokjes.
- Voeg wortelsap, Searoop, limoensap en bruiswater/Holy Spiritus cider toe.
- Roer dit gedurende 20 seconden rustig door en schenk uit en zeef het in een mooi glas.
- Garneer tenslotte met de specerijen en kruiden.
- Proost!