Geroosterde Boswortels uit de oven met Labneh

door

Koop eet en beleef lokaal

Geroosterde Boswortels uit de oven met Labneh, Za’atar en olijfolie

Nog geen stemmen
Dit recept geprobeerd?Vermeld @koopeetbeleeflokaal!
Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 1 bos boswortels
  • 1 teen knoflook
  • 250 gram yoghurt
  • 1 citroen
  • 1 tl gemalen komijn
  • ½ tl Za’atar mengeling van sesam, sumak en tijm
  • 50 gram olijfolie
  • Platte peterselie
  • rozemarijn
  • Tijm

Bereidingswijze
 

  • Meng de yoghurt met een snuf zout en hang op in een schone doek boven een bakje. Laat een paar uur uitlekken.
  • Was de boswortels en dep droog. Wrijf in met olijfolie kruid met gehakte knoflook, rozemarijn, tijm, peper, zout en komijn.
  • Leg ze op een bakplaat en rooster in een voorverwarmde oven van 180C tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Breng de uitgelekte yoghurt op smaak met Za’atar en olijfolie.