Onze tweede workshop was er eentje voor de lekkerbekken! Op maandag 3 juni vond een toffe BBQ-workshop plaats in de mancave van Original Yakiniku Grill.
De deelnemers werden verwelkomd met een drankje en maakten kennis met de kamado grill. Tijdens de workshop leerden ze verschillende technieken om lokale vlees- en groentesoorten perfect te bereiden. Zo werd er gewerkt met superverse Noordzeevis, mossels, melk, yoghurt en ijs rechtstreeks van de boer. Bloem van de molen, diverse groenten en fruit uit de streek, rund en lams vlees uit de Zeeuws Vlaamse polders, peulvruchten, lokaal bier, honing en nog veel meer.
We hadden deze keer producten van onder andere:
- De Heerenhoeve
- Zeeuwsche Zoute
- Boerderijwinkel “De Wienkel”
- De Feijter AGF BV – het boertje
- De Letter Asperges & Zo
- Stichting Molen Nieuwvliet
- Vishandel Mike de Houck
- Dutch Bargain
- Sorteerbedrijf D’Hont
- Tok Tok de Dobbelaere
- Maatschap Waverijn
- Hof Eendragt
- en vele anderen
Wil je meer weten over streekproducten? Klik dan hier of volg ook een van onze workshops!